Finansiering


Img _0010

Vi har tilknyttet 2 markante finansieringsselskaber, menlig Carta samt Santander. Disse sikre de bedste betingelser og forudsætninger for at vores kunder kan tilbyder nogle af de bedste betingelser på markedet og som tilgodeser vores kunders behov

 

Santander tilbyder billån og leasing til private i samarbejde med bilforhandlere i Danmark. Som billån tilbydes 2 typer - Købekontrakt med minimum 20% i udbetaling.

Lån, hvor udbetalingen kan variere eller sågar ingen udbetaling Begge lånetyper er en nem og fordelagtig måde at finansiere dit bilkøb på – og så gøres det hele på bare 5 minutter inklusive kreditvurdering og dokumentudskrivning.

Læs mere om om mulighederne for finansiering igennem Santander for Privat og Erhverv.

 

          Santander -Consumer -Bank -300px

Cartas billån er en enkel, hurtig og fleksibel måde for dig at finansiere din nye bil på, når du har fundet din ønskebil hos din bilforhandler.

Vi skal blot have svar på nogle få spørgsmål til brug for en obligatorisk kreditvurdering, hvor vi udveksler og samkører de til os oplyste oplysninger om dine økonomiske forhold med blandt andet kreditoplysningsbureauer (f.eks. RKI / Debitor Registret).

Bilsælgeren bestræber sig altid på at give dig fyldestgørende information om rammer og øvrige vilkår, som knytter sig til en finansiering fra Carta. Skulle du alligevel have spørgsmål til dit billån, er du naturligvis velkommen til at kontakte os.

 

 Cartalogo Mobile

 

 Santander Privat   Fotolia 33543154 M Slider   Santander Erhverv Udviklet af Bilinfo